10 % alennus yli 10 euron tilauksista.

TARINAMME

Fageruddin leipomo sijaitsee Luodossa ja sen perusti Roger Fagerudd vuonna 1960. Fageruddin leipomo on ollut kymmeniä vuosia tärkeä leipomotuotteiden toimittaja Pietarsaaren seudulla. Nykyään leipomon markkina-alue ylettyy Kokkolasta Vaasan seudulle. Fageruddin leipomon tuotteita voi ostaa ruokakaupoista, verkkokaupasta ja leipomomyymälästä Luodossa.

Roger Fagerudd perusti Fageruddin leipomon neljäs heinäkuuta 1960. Roger pyöritti leipomoa yhdessä vaimonsa, Ulla-Britta Fageruddin kanssa. Vuonna 1965 Roger perusti Pietarsaaren ensimmäisen konditorian, FN-konditori, yhdessä Rainer Nylundin kanssa. Konditoria oli aikoinaan hyvin suosittu.

Vuonna 2000 tehtiin sukupolvenvaihdos. Rogerin ja Ullan poika, Ulf Fagerudd, joka on uurtanut leipomossa nuoruudestaan asti, ja hänen vaimonsa Leea Fagerudd ottivat leipomon ohjat käsiinsä. Konditoriatoiminta myytiin pois 2002. Siitä lähtien Fageruddin leipomo on erikoistunut erinomaisen ruokaleivän valmistamiseen. Leipomon uuneissa paistetaan kuitenkin vielä perinteistä kahvileipää.

Fageruddin leipomo on laajentanut toimintaansa ja leipomon toimitiloja on laajennettu useaan kertaan. Leipomoa laajennettiin 2003 ja kaikki tilat uudistettiin samalla. Me leivomme nykyaikaisissa ja erittäin hygieenisissä tiloissa.

Suurin osa ruokaleivistä ja kahvileivistä, jotka leivotaan Fageruddin leipomossa sisältävät taikinajuurta. Fageruddin taikinajuuren hyvä laatu mahdollistaa sen, että sitä voi käyttää melkein kaikissa tuotteissamme. Leipä ja pulla, joka tulee Fageruddin leipomosta on lähituotettua ja huolella leivottua. Käsityön osuus leipomisprosessissa on merkittävä.

Fageruddin leipomossa me panostamme aktiiviseen tuotekehitykseen, jotta voimme jatkuvasti luoda uusia makuelämyksiä kuluttajalle. Leipomon tuotteiden korkea laatu on taattu, kun ammattitaitoiset leipurit saavat leipoa hienoilla suomalaisilla raaka-aineilla.

Roger ja Ulla olivat vielä läsnä leipomon 50-vuotisjuhlilla, mutta kun juhlimme 60 vuotta kesällä 2020, muistimme heitä. Me Fageruddin leipomolla viemme eteenpäin Rogerin ja Ullan perintöä ja jatkamme korkealaatuisten ruokaleipien ja kahvileipien leipomista kuluttajille ja yrityksille Pohjanmaalla ja Etelä-Pohjanmaalla. Leipomon matka jatkuu ja odotamme innolla mitä seuraavat vuosikymmenet tuovat mukanaan.

Previous slide
Next slide