10 % alennus yli 10 euron tilauksista.

Toimitus- ja maksuehdot

Maksutavat 

Maksun voit hoitaa helposti Klarna-maksupalvelua käyttämällä. Voit maksaa joko laskullasuoraan verkkopankissa verkkomaksulla tai yleisimmillä debit- ja credit-korteilla. Lisäksi voit valita maksutavaksi Maksu noudettaessa, jolloin voit maksaa tilaasi tuotteet noutopisteessämme käteisellä tai yleisimmillä debit- ja credit-korteilla.

 

Klarna Osta nyt – maksa myöhemmin! 

Näitä ehtoja sovelletaan sinun ja tämän kaupan välilläjosta ostat tavaroitakun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmin 

Kun valitset maksutavaksi Maksa myöhemmintarjoamme sinulle mahdollisuuden maksaa eräpäivänäjoka on 30 päivää tuotteiden valmistumisesta. Siirrämme saatavamme Klarna Bank AB:lle (“Klarna”). Klarna lähettää sinulle sähköpostitse maksuohjeet ostoksen maksamiseksi suoraan Klarnalle. Jos haluat mieluummin vastaanottaa maksuohjeet postitse, ota yhteyttä Klarnan asiakaspalveluun tehtyäsi ostonYhteystiedot ja muuta tietoa Klarnasta löydät sivulta klarna.fi. 

 

Maksa vasta kun olet vastaanottanut tilauksesi! 

Klarna tarjoaa kuluttajille Ostajan turvanmikä tarkoittaa esimerkiksi sitäettä kuluttajana sinun ei tarvitse maksaa tilaamiasi tuotteita ennen kuin olet vastaanottanut ne, ja että Klarna auttaa sinua ostokseen liittyvissä ongelmatilanteissa. 

Lisätietoja ja ohjeet löydät täältähttps://www.klarna.com/fi/klarnan-kuluttajille-tarjoama-ostajan-turva/. 
 

Toimitustavat 

Käytössämme on tällä hetkellä vain nouto-mahdollisuus. Jos tarvitset kotiin tai yritykseen toimitusta (esim. isompi tilaus), olethan yhteydessä leipomoomme. Emme postita tuotteitamme.

 

Minimitilaus / Toimituskulut 

Verkkokaupassa ei ole minimitilausrajaa. Tilauksen toimitustapa nouto on maksuton.

 

 

Toimitusaika 

Tilaukset pyritään tekemään valmiiksi aina haluttuun noutopäivään mennessä. Olethan yhteydessä leipomoon, jos haluat tilauksen noutopäiväksi muun kuin arkipäivän.

 

Viallisen tuotteen palautus  

Kaikista reklamaatioista on aina keskusteltava Fagerudd leipomon kanssa mahdollisimman pian noudosta. Elintarvikkeilla ei ole palautusoikeutta. Suosittelemme tarkistamaan tilauksen noudon yhteydessä.