10 % rabatt på beställningar över 10 euro

Leverans- och betalningsvillkor

Betalsätt
Du kan enkelt sköta om betalningen med Klarna-betaltjänsten. Du kan betala med faktura, direkt i webbanken som nätbetalning eller med de vanligaste debit- och kreditkorten. Dessutom kan du välja Betalning vid avhämtning som betalsätt. Då kan du betala dina beställda produkter vid vårt avhämtningsställe med kontanter eller de vanligaste debit- och kreditkorten.

Klarna Köp nubetala senare! 
Dessa villkor tillämpas mellan dig och butiken du köper produkter från om du väljer Betala senare som betalsätt. 

När du väljer Betala senare som betalsätt erbjuder vi dig möjligheten att betala på förfallodagen, som är 30 dagar efter att produkterna har blivit färdiga. Vi överför våra fordringar till Klarna Bank AB (”Klarna”). Klarna skickar anvisningar till dig per e-post om hur inköpet betalas direkt till Klarna. Om du hellre mottar anvisningarna per post ska du kontakta Klarnas kundtjänst efter inköpet. Kontaktuppgifter och annan information om Klarna finns på webbplatsen klarna.fi

Betala när du har mottagit beställningen! 
Klarna erbjuder konsumenter Köparskydd, vilket betyder till exempel att du som konsument inte behöver betala för de produkter du beställt förrän du har mottagit dem och att Klarna hjälper dig i inköpsrelaterade problemsituationer. 

Mer information och anvisningar finns här: https://www.klarna.com/fi/klarnan-kuluttajille-tarjoama-ostajan-turva/

Leveranssätt 
Vi erbjuder för närvarande endast möjlighet till avhämtning. Om du behöver leverans hem eller till företaget (till exempel en större beställning) ska du kontakta vårt bageri. Vi postar inte våra produkter.

Minimibeställning / Leveranskostnader 
Det finns ingen minimigräns för beställningar från webbutiken. 
Leveranssättet avhämtning är avgiftsfritt.

Leveranstid 
Vi strävar efter att beställningarna är färdiga senaste den valda avhämtningsdagen. Kontakta bageriet om du vill avhämta beställningen någon annan dag än en vardag.

Retur av defekt produkt 
Alla reklamationer ska alltid diskuteras med Fagerudd bageri så snart som möjligt efter avhämtning. Livsmedel kan inte returneras. Vi rekommenderar att du kontrollerar beställningen när du avhämtar den.